Julekort for Haydom

Jonathan og Oline Simonsen selger julekort, til/fra-kort og andre typer kort til inntekt for Haydomsykehuset på Førjulsmarkedet på Søgne gamle prestegård.

Barna solgte i dag for kr 2315,- Kortene er laget av tapetrester de får fra Corona, en fargehandel i Søgne. I tillegg kjøpes det inn bånd, figurer og annet pynt til kortene. Mamma Anne Beate Bakkevold er en stor bidragsyter i produksjonen.

Oda Bakkevold var den som startet dette for 16 år siden. Hun var da 3 år gammel og startet å lage kortene sammen med Lea og Niklas Vollen med god hjelp av mor, Anne Beate Bakkevold. De var da gamle nok til å kunne kunsten å telle. Venninner og kusiner til Oda var også ofte med på både å lage og selge. De solgte på Førjulsmarkedet, til familie og venner og i tillegg til at de har solgt leker og bøker på butikker til inntekt for Haydom.

Før Jul selges det kort på Corona i Søgne og noen har kort de selger på jobb. Pengene telles opp hver romjul, så overføres pengene før nyttår. Juli -2014 skal kortene selges på Søgne Design, også det på Søgne gamle prestegård.  Dagens barn har overtatt for Oda. De er søskenbarna hennes og de syns det er stas.

Del