Gave fra Mandal Lions Club

Mandal Lions Clubs juletreaksjon i 2016 gav 75000 kr til Haydom. Mama Kari og leder for styret i Stiftelsen Haydoms venner Thore Westermoen var i bystyresalen lørdag 21 januar for ta imot gaven. President Arild Pettersen overrakte gaven på vegne av Lions Club.

Tusen takk for fantastisk støtte til Haydom gjennom flere år. "Mandals-sykehuset" i Haydom er blitt en motor for utvikling av et stort område. Dere i Lions Club forsto fort hvor viktig det er for utviklingen av et samfunn å gi unge mennesker utdannelse - i dette tilfelle praktisk yrkesutdannelse.

Solcelle-prosjektet er et viktig både for sykehuset, yrkesskolen og lokalsamfunnet. De 18 solcelle-panelene som hittil er montert på taket til sykehusets gjestehus, betyr at sykehuset sparer ca 14.000 kr hver måned i strømutgifter.

Vårt mål er å montere mange flere solcelle-paneler for bl.a vannforsyningen som i dag drives av diesel-aggregater.  Solenergi er  lønnsomt. er bra for miljøet og gir viktig kompetanse til både skolen og sykehuset.

Tusen takk til Lions. Dere gjør en strålende innsats!Bilde 2 Fra Lions

Del